Pieniškas kokteilis su mangais
Ingredientai
1 mango
1 žaliosios citrinos
6 šaukštelių cukraus
250 ml kokosų pieno
125 ml pieno
kokosų drožlių
Gaminimas
Mangą nuplaukite, išimkite kauliuką, minkštimą supjaustykite kubeliais. Smulkiai sutarkuokite žaliosios citrinos žievelę ir ją sumaišykite su 4 šaukšteliais cukraus. Supjaustytą mangą su pienu, kokosų pienu bei cukrumi, sumaišytu su žaliosios citrinos žievele, virtuviniu kombainu išsukite iki vientisos masės. 2 šaukštelius cukraus ištirpinkite nedideliame kiekyje vandens. Paruoštu sirupu suvilgykite taurės kraštus ir apversta taure pabaksnokite į kokosų drožles. Išpilstykite kokteilį į taures ir papuoškite žaliosios citrinos griežinėliais.
Skanaus!