Atgal į sąrašą

Pieniškas kokteilis su mangais

Ingredientai

1 mango

1 žaliosios citrinos

6 šaukštelių cukraus

250 ml kokosų pieno

125 ml pieno

kokosų drožlių

Gaminimas

Mangą nuplaukite, išimkite kauliuką, minkštimą supjaustykite kubeliais. Smulkiai sutarkuokite žaliosios citrinos žievelę ir ją sumaišykite su 4 šaukšteliais cukraus. Supjaustytą mangą su pienu, kokosų pienu bei cukrumi, sumaišytu su žaliosios citrinos žievele, virtuviniu kombainu išsukite iki vientisos masės. 2 šaukštelius cukraus ištirpinkite nedideliame kiekyje vandens. Paruoštu sirupu suvilgykite taurės kraštus ir apversta taure pabaksnokite į kokosų drožles. Išpilstykite kokteilį į taures ir papuoškite žaliosios citrinos griežinėliais.

Skanaus!