Atgal į sąrašą

Blynai su moliūgais

Ingredientai

Moliūgai, 1 vienetas

Morkos, 2 vienetai

Bulvės, 6 vienetai

Kvietiniai miltai, 4 šaukštai

Kiaušiniai, 2 vienetai

Svogūnai, 1 vienetas

Druska, 1 šaukštelis

Aliejus, kepimui

Gaminimas

Moliūgą nulupame ir starkuojame stambia tarka. Nuskustas bulves taip pat sutarkuojame. Smulkiau sutarkuojame morkos. Smulkiai supjaustome svogūną. Viską dedame į vieną indą, įmušame kiaušinius ir sudedame miltus bei druską. Visą masę išmaišome ir, suformavę blynelius, dedame į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Kepame, kol gražiai apskrus. Tiekiame su grybų padažu arba su grietine.