Atgal į sąrašą

Aštri pomidorų sriuba

Ingredientai

Pomidorai, 6 vienetai

Obuoliai, 1 vienetas

Čili, 1 vienetas

Aliejus, 1 šaukštas

Sultinys, daržovių, 1 litras

Kiaušiniai, 1 vienetas

Kvietiniai miltai, 3 šaukštai

Cukrus

Bazilikas

Druska

Juodieji pipirai

Gaminimas

Pomidorus nuplaukite ir supjaustykite mažais kubeliais. Obuolį supjaustykite ketvirčiais, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite skiltelėmis. Pipirą perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir supjaustykite nedideliais gabaliukais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite pomidorus, obuolius ir pipirą, troškinkite uždengę dangtį, kol produktai suminkštės. Tuomet viską pertrinkite per sietelį. Užvirinkite sultinį, sudėkite pomidorų tyrę, pagal skonį pagardinkite cukrumi, druska ir pipirais. Kiaušinį gerai išsukite su miltais ir maišydami supilkite į sriubą, užvirkite. Tiekite pabarstę smulkintais bazilikų lapeliais.

Skanaus!